torstai 18. joulukuuta 2014

Sagrada Familia ja kiertelyä

piti kuvata muru ja Horta. mitähän toi kuva tarkottaa.... tiistailta.
Turisti

perusposeeraus nähtvyyden edessä


Sagrada familia. Aika urakka.
söpistelykuva rakennustyömaan edessä ( sagrada familia )

Muikiana maalmalla

Pörrin serkku! ihan varmana on.

Välipalat, lounas ja päivällinen. hyvää pitsaa oli. wrappikin kuulemma maistui.

me <3 toisiamme

Metro saapuu minuutin päästä!

Siellä se on! Hitto se meneeki väärään suuntaan!
yksi pakollinen nähtävyys tänään suoritettu ! hieno ja iso kirkko olikin. Sen jälkeen Primarkkiin ja kävelyä eessuntaassu 6.5 tuntia :-) kiinakaupat on kivoja. tein kivoja löytöjä. Maiju on hullu noissa kaupoissa. Se kävelee ja nappaa kaikkee mukaansa ja kävelee kassalle.... Vähän nopeempi kun perus nainen... :D

Sää on ollu sateinen ja pilvinen. Huomenna jos paistaa niin nää tytöt suuntaaa biitsille hengailemaan :)

Matkanjohtaja on väsynyt mutta onnellinen. "Maiju mikä fiilis tästä päivästä""FANTSUU"
Maijun sanat barcelonasta:

No hola vaan täältä palmujen alta. Nähtävästi eivät pudota lehtiään talveksi :o Ai että pitäis rupatella omia näkemyksiä Barssiksesta.. Ei taida riittää sanat kuvaamaan. Ensinnäkin mulla ei oo kokemusta tälläsistä ulkomaista montaakaan, niin onhan tää fiilis aikas huikee :) Heti ekana sai kokee metrokyydin vauhdin hurmaa, ensimmäistä kertaa sitäkin! Huomaa kuinka kiireistä on muun maailman meininkileissön, niin tiuhaan porukka vaihtaa maisemaa. Tuntuu kuin olis ite kokoajan tiellä.. Liikenne maan päälläkin näyttää sujuvan hyvin siihen nähden kuinka paljon on populaa. Täällä nähny parhaimmat taskuparkkeeraajat eva! No ruakapuoli on rasvaruoka voittosta ja sehän käy meikälle. On pitsaa, Quepappia, vrappeja, kinukkiloita, varaa siis pyöritellä kättä vattalla. Ruokakauppoja ja kauppoja yleensäkin löytyy vieri vierestä jos minkäkin laista. Edusta useimmiten viittä metriä mutta syvyys suunnassa... ei saa antaa siis etualan hämätä. Hinnatkin ihan sopivia. Ruoka tosin huitelee samoissa sfääreissä kuin Suomessa, so? pätäkkää löytyy!
Asunto missä asutaan niin on varsin sopiva ja hyvän metro matkan päässä keskustasta, hulinaa löytyy täältäkin Hortasta. Vielä on kokematta luonnonläheiset kohteet, mutta mää toivon et tuo matkanjohtaja joutaa mut niihinkin vielä roudata<3 sanon että ällösöpöstelyä käsikädessä ympäri tän satumaisen kaupungin niin kertoo jo paljon olotilasta. Parempaa ei vois toivoo.. Mä lopettelen et toi yks pääsee lukeen tän läpi etten oo kirjottanu mitään nolouksia. Enhän mää ny ikinä sellasta. Nyt unuja et pimatsu pääsee aamulla popittaan Main hereille.



 näihin kuviin näihin tunnelmiin ja unta kaaliin! bubu on ihana <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti