torstai 22. maaliskuuta 2012

ILTAA !

Tanaan oli viimeinen paiva Lissabonissa ! Huomenna lahetaan Coimbraan bussilla ja sielta toisella bussilla sinne Helpex paikkaan! Siella asuu joku nainen nimelta Mieke ja silla on kaks poikaa, 8 ja 13 vuotiaat! Siella saa ajella kajakeilla joella. Ootan sita kovasti! siina saa samalla aurinkoa. Ihanaa! 

Tassa! Linkki paikan sivustolle mihin mennaan jos jotain huvittaa katsoa :)

Suosittelen kaikille lampimasti tommosia helpex paikkoja. Edullinen tapa naha maailmaa!

Tanaan oltiin puistossa istumassa ja ottamassa aurinkoa. Oltiin lahossa metrolla merelle pain, kaveltiin pitkan matkaa metropysakille ja sit siella lukikin ettei ne kulje tanaan. HUOH. sain vaihteeks raivarit :D no juu sit haettiiin kaupasta ruokaa/herkkuja ja mentiin takasin puistoon. Ruokin puluja mun suolapahkinoilla. Ne otti jopa kadesta ja se oli hauskaa ! Ensin laitoin mun kengan paalle pahkinoita ja ne nokki ne siita :)

Taalla kaikki miehet tuijottaa kun mulla on ollu aika lyhyet shortsit. Se on rasittavaa. Rasittavaa on myos jos istuu aukiolla suihkulahteen vieressa niin 5 eri epailyttavan nakosta tyyppia tulee myymaan jotain ihme huumeita. no eipa osteta ei! 

Tanaan oli tosi kuuma. Vahan yli 20 mut aurinko porotti koko ajan pain plasia.  Lissabon on jotenkin ihana kaupunki. Musta kivempi jopa kun Malaga tai Sevilla.

Hassua kuvitella etta muutaman viikon paasta me tullaan kotiin. Ma en halua tulla yhtaan ja samalla haluan. Ajatus etta nakee kaikki ihmiset on ihana. ja etta  pian saadaan uus asunto ja kesa tulee! mutta sitten toisaalta ma voisin mielellani olla taalla vaikka koko huhtikuun ainakin. Talla oon tottunu jo kulkemaan kesavaatteissa ja taalla saa menna kaupungista toiseen ja teha mita huvittaa. No paaseehan tanne aina takasin! Tai seuraavaks jonnekkin muuualle :) Ma ainakin viivytan meidan paluuta mahd pitkaan. Taalla on niin kivaa. Ja kylla te mua jaksatte aina muutaman paivan lisaa odottaa !

NYT KUVIA TASTA PAIVASTA!

Terkkuja mitjalle


Saaruli

hienoja




moi t. mun makkarat :D

hehehehe

kamuja ja karvajalat

ikuisesti lissabonissa. Tai niin kauan kunnes muste kuluu :D <3 etsi nimi
Toivottavasti siella paikassa paasen koneelle ! oon riippuvainen :D hehe, no mukavaa kevatta kaikillle. Nahdaan ( toivottavasti vasta kuukauden paasta, ma en malta lahtea taalta  :D ) <3

3 kommenttia: