perjantai 16. maaliskuuta 2012

terve taas!

moro!



etsi kuvasta apina!


Hieno seina !

Herkkua!

Nam

NAM
Eilen kierreltiin kauppakatuja ja oltiin hienossa puistossa. Siella oli kivaa. Me istahettiin istumaan ja rentoumaan pienille rappusille. Siina hetken istuttuamme katoin sivulle ja nain siella jonkun miehen muna kadessa :D ei jumalauta. se oli siis joku ihme pervessi joka runkkas ja kyttas meita. Yok!!!!!! :D lahjettiin heti pois ja vahan ajan paasta se sama ukko pyoraili meijan ohi ja hymyili tai nauro. On siina kanssa mies. Hyi. Saalittava! Se oli aika nuorikin viela. alle 30 v. 
Eilen juotiin muutamat ja sit mentiin vaan huoneeseen nukkumaan. Siella juteltiin ( saara jutteli) Australialaisen miehen kanssa. Se sano etta tupakka aski maksaa siella jopa 20 dollaria eli jotain 12-15 euroa. Sikspakki kaljaa voi olla 10-15 euroa! Siihen verrattuna suomessakin on jopa halpaa! Saati tasta Espanjasta puhumattakaan! Sikspakki kaljaa on halvimmillaan 1.18e. eli yks kalja on n.22 cnt! Yolla Saara kuuli jotain sekstailu aania sielta dormista. Hyi. Musta on epakohteliasta harrastaa tommosta huoneessa jossa on 13 muutakin nukkumassa. Tyylinsa kullakin!

linikassa

Saatiin tommoset baarin pitajalta :D
Tanaan on ollu pilvinen paiva ja satanutkin toisinaan. Aamupalan jalkeen lahettiin kavelemaan ja etittiin bussi-asema ja ostettiin liput valmiiks kun huomenna 7.30 lahtee bussi Portugaliin! OH! me katottiin sen paikkakunnan mihin me mennaan ensiks ( Faro) kuvia googlesta niin hitto se oli upee !  Myohemmin kaveltiin hullun pitka matka yhteen ostoskeskukseen. Saara osti mulle 2 toppia ja itelleen semmosen hienon punamustan ruutukauluspaidan :)

Heippahei. Huomenna jaa espanja taakse ja suuntana siis portugali! Kiitos Espanja muistoista. Rakkautta!

2 kommenttia:

  1. ooou namii mitä herkkuja, mutta ihan kauhee se hämähäkki tuolla edellisessä jutussa!!! :| hrrr karmiva!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ma soin sen hamahakin. se vasta herkkua olikin. EIKu ennnnnnnnnnn ÑDDDDDDDDDDDD

      Poista