sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Granada!

Helou! Granadassa ollaan. Muutamaan paivaan ei ollakkaan paasty koneelle.Tultiin tanne bussilla Malagasta. maksoi n.10e ja matka kesti 2 tuntia. Meilla on kiva hostelli. Taalla on ollut jo melko lamminta. ens viikoks on luvattu jo melkein 20 astetta jes. Naan ihan kummallisia unia taalla. monta kertaa jo oon nahnyt  unta etta ollaan muutama paiva suomessa ja lahetaan sitten takasin espanjaan :D Saarakin oli nahnyt sellasta. 

Musta on hassua kuvitella etta suomessa on kylma kun taalla on nain lammin. :) Ma tuun takasin vasta kun siella on jo kevat pitkalla ! 

Me mennaan 29 paiva toihin ensimmaiseen paikkaan. Jonnekkin Jooga-paikkaan pariksi viikoks Malagan lahelle ja sitten tullaan uudestaan tanne Granadaan johonkin vuorille. Ajateltiin etta kun tyot on tehnty niin sitten lahettais ehkapa Sevillaan, portugaliin ja viimeseks ehka Marokkoon. Siella voi tulla kulttuuri-shokki. siella on se Arabi kulttuuri niin on aika erilaista. Tassa kuvia tasta paivasta!

Mielenkiintonen talo :)

Vuori maisemia. kaukana nakyy lumihuippuja

kaytiin teehuoneeessa teella. hyvaa oli :)
Mulla on alkanut tulemaan ikava kavereita ja muita. Valilla jostain  pienesta ajatuksesta tulee mieleen jotkut tietyt ihmiset :) no nahdaanhan me sitten kun me tullaan :) Ja tanaan ollaankin oltu 3 viikkoa reissussa :D 

Sopo kissa joka vastas aina MAUU kun sanoin sille mauuu :p

Taala vuorilla
Mua rasittaa kun kirjottelen naita niin aina just mun kone satttuu sammumaan kesken kaiken. HUOH ! Saaran ja muiden koneet nayttaa toimivan hienosti.

no tallennanpa tan akkia ennenko kone taas sammuu! kirjottakaa kommentteja kun on kivaa lukea niita :) heiipodeii.

2 kommenttia: