lauantai 25. helmikuuta 2012

hola bola Fuengirola!

Tanaan lahettiin siis granadasta aamulla ja ajeltiin bussilla n. 3 tuntia, Malagassa vaihettiin bussia ja tultiin nyt fuengirolaan 4 yoks. Meilla on tosi kiva hostelli (13.5e/yo) ja kivalla paikalla merenrannasta n.100 metria ! Huoneesta puuttuu vain lammittava patteri, mutta ei anneta sen lannistaa!

Oon matkalla miettiny paljon elamaa yleensakin. Ma haluaisin olla oikein onnellinen.  
Odotan jo myos etta saadaan uusi koti suomesta ja siita sais teha semmosen oman nakoisen jossa viihtyis hyvin. tahtoisin myos teha toita joista oikeesti pidan. Asioita pitaa siis hoitaa siihen suuntaan :)

Tulomatkalla bussissa luin kirjaa Tommy Hellsten-Saat sen mista luovut" kopsaan mita siita sanotaan netissa -->


 
 Kirja ihmisestä ja muuttumisen ihmeestä.
Saat sen mistä luovut on kirja, joka porautuu uudella, raikkaalla tavalla perimmäisiin kysymyksiin. Se ravistelee totunnaisia asenteita ja kyseenalaistaa monet selviöinä pidetyt arvot ja arvostukset yhteiskunnassamme.
Ihminen on aina hakenut turvaa siitä, että lopettaa matkustamisen, pysähtyy paikoilleen ja pystyttää leirin, johon päättää asettua loppuiäkseen. Mutta turvan löytää vain se joka siitä luopuu, elämän se joka ottaa riskin ja lähtee liikkeelle, uskaltautuu seikkailuun.
Ei tarvitse tulla uskonnolliseksi löytääkseen syvyysulottuvuuden elämässään. On kysymys ihmiseksi tulemisesta, ja tätä jatkuvaa muuttumisen ihmettä Hellsten nimittää hengellisyydeksi. Ihminen on enemmän kuin kaikki se mitä hän tekee ja tuottaa. Vain
ihmisen muuttuminen antaa toivoa maailman muuttumisesta paremmaksi. "


On muuten aivan ihana kirja. Se herattaa niin paljon positiivisia ajatuksia ja saa ajattelemaan menneita ja nykyista elamaa uudella tavalla. istuin bussissa ja luin sita kirjaa ajatuksella ja kattelin ikkunasta vuori maisemia. kylla mieli sai lepoa. Suosittelen kaikille luettavaks  Hellstenin kirjoja.

Matkalla

kukkuluuruu

Meijan koti 4 yota :-)

Oma parveke jee
Tanaan ollaan kierrelty vahan Fuengirolassa kiinalaisten pitamia kauppoja joissa on kaikkee kivaa tavaraa halvalla. Kaytiin myos syomassa kepapit ja falafelit ja sit tultiin tanne. Huomenna olis tiedossa aurinkoa. Pitaa varoa ettei polta olkapaita koska palaneeseen niskaan ei oo kivaa heittaa 13 kilosta rinkkaa ! :--)

laitan tanne aina kaikkia kivoja kadematksu kuvia, mutta uskokaa pois, on taalla joskus vahan tylsaakin ja vituttaa ja kiukuttaa ja ja ja on myoskin koti-ikava :) heheh !

ei mulla muuta kun Rakkautta kaikille, toivottaa mina!
 

3 kommenttia:

  1. hei, huomaatko et tosta sun matkalla etelään "otsikosta" puuttuu l-kirjain. "matkalla eteään" :)

    Kivoja kuvia ja kiva kun niin ahkerasti kirjottelet =)

    VastaaPoista
  2. HAHAHAHAH EI VITTU VOIS OTTAA SILMAN KATEEN JA KATTOA MITA KIRJOTTAA :----------------) no susa kirjottelen niin usein kun mulla ei oo iltasin muutakaan tekemista. hehe. nyt akkia uud banneri. voi hanuri :D

    VastaaPoista
  3. heheh :D pikkuvikoja ;) kyllä kaikki kumminkin ymmärsi mitä siinä luki :D

    VastaaPoista