keskiviikko 15. helmikuuta 2012

HEI HEI MITA KUULUU?


muru pelleilee

:--D

kuka ei kuulu joukkoon ? no papukaija!



malaga :)


mulle kuuluu hyvaa :) 

Eilen tehtiin paivaretki fuengirolaan, maksoi  renfella ( junalla) 2.95e ja matka kesti n. 40 min. siella kaytiin suomalaisessa ostoskeskuksessa joka oli pieni ja bonggattiin muutama siita ohjelmasta tuttu henkilo :--) Siella oli ihanan tyyni merenranta ja vesi oili puhdasta mutta hurjan kylmaa.  Tanaan kiivettiin Gibrafaron linnakkeille ja sit istuttiin satamassa piknikilla. Illemmalla mentiin vahan kierrtelemaan kauppoja. Ma ostin kivan repun joka makso 5.99 alennuksessa :p Se oli niiin kiva etta oli pakko ostaa.

 Meilla oli kaks edellista yota niin huono hostellihuone etta mulle riitti eilen. meille oli aikasemmin luvattu jo parempi huone mutta sita ei nakynyt. odoteltiin illalla sita hostellin pitajaa mutta sita ei ikina kuulunut. jatin niille siispa lapun ::::D




Tama oli se ensimmainen huone.

3 paitaa 2 takkia, 2 sukat 2 housut hattu kaulaliina makuupussi ja 3 peittoa. ja silti paleli.
Tuolla huoneessa oli ihan jarkyttavan kylma. alle 10 astetta. tyynyliinassa oli verta ja lattiat ihan polyssa ja kurassa.
 NYt saatiin onneks uusi huone.
Rakkauspatteri.

 Mua vahan nauratti kun siihen uuteen huoneeseen kannettiin tanaan patteri ;) haahahaha. kannatti valittaaa!!alussa kuvia lahiajoilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti