maanantai 23. tammikuuta 2012

matkaa odotellessa! 6 yötä.

tukassa on vaihteeks punasta !


Salsa-kirpparilta 2e :) matkapäiväkirja!

liimasin tommoset takasivuille :)

oli pakko ostaa lasit vaikka näkö on loistokunnossa :-) käytän niitä nyt aina.

Nyt on kämppä lähes tyhjää täynnä. Oikeestaan se tyhjennettiin jo eilen :) oli aika nopee homma ( kun oon niin bodari, ja oli apumiehiä) Ja käytiin vielä  Su aamusta kiertelemässä kirpparilla ja löytöliiterissä! siellä olikin kaikkea ihanaa, en ollu ennen käynyt! Ostin ton päiväkirjan mukaan matkalle. Semmoset jännät sisätossut ja vähän luomiväriä tarttu myös mun mukaan. tarvisin kyllä matkalle vielä meikkivoidetta kun edellinen loppuu ihan just!


  Kattelin eilen hostelleja ja sieltä löyty barceloonasta mukavannäkösiä paikkoja ja tänään saatetaan tilata sieltä majotus 4 yölle :) eli 6.-10.2. :) keskustaan, satamaan ja Sala Apoloon ( jossa on siis the sounds) on sopivan mittanen kävelymatka :) Nyt pittää ladata mp3-soitin täyteen jytää ja hoitaa pari asiaa. Huomenna Susannelle yöks ♥ ja keskiviikkona armotonta kämpän siivousta :)  

Viimenen viikko töissä on alkanut tänään. Aijon nauttia täysin rinnoin (?? eli en paljoakaan :D) vaikka ne lapset on välillä semmosia kiukuttelevia ipanoita, ne on myös tosi usein ihaniahymysuitaylisöpöjäherttasia ja ihan hassuja :) niiden kanssa on kiva leikkiä kun saa ittensäkin vähän lapsettaa ja siinä leikissä kun hassuttelee, unohtaa kaikki muut murheet!
mun mp3 soittimessa soi tänään " tajuutsä et duuni on mulle laatuaikaa" :--)

Heihei kamera, nähdään muutaman kuukauden päästä. nyyh

Myöhästyin töistäkin tänään vähän kun stressaa niin ettei uni tuu! Kun yrittää saada unta mielessä pöyrii vaan matkajutut, mitä vielä rinkkaan ja kaikkee pölöpöö juttuja! toivottavasti tänään pääsen ajoissa uinumaan ♥  Palaillaan myöhemmin! Mukavaa alkanutta viikkoa kamulit! heippa!

1 kommentti:

  1. KUUSI YÖTÄ!! :( Mites ne teijän läksiäiset, jos siivoilet armottomasti keskiviikkona? :o :)

    VastaaPoista