keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Tarkemmin suunnitelmia!

Elikkäs kerron nyt miten meijän matka alkaa ja mihin asti meillä on varmat suunnitelmat ja mitä vielä suunnitellaan! Meijän tarkotushan on kierrellä ympäri espanjaa ja nähdä espanjalaista elämäntapaa ja erilaisia paikkoja. Lento lähtee Pirkkalasta Sunnuntaina 29.1 klo 20.35 ja lennetään ensin Frankfurttiin. Perillä ollaan suomen aikaa 23.05. Seuraavana aamuna lähtee toinen lento klo 06.30 kohti Gironaa. josta suunnataan bussilla Barceloonaan!  lennot maksoi meillä 67 e per naama,  ( meni 30e rinkkamaksua) mä sainkin oman osani synttärilahjaks Saaralta ♥
Hiiieno lentokartta :-)

Ensimmäiset pari yötä meijän on tarkotus viettää barceloonassa hostellissa/hostilla/ Siljalla. Saas nähdä miten asiat siellä menee sitten. Me aijotaan kierrellä siellä kaupoista hakemassa tarpeellista tavaraa ja kattella maisemia. Sitten ois tarkotus lähtee alle viikoksi Ibizalle tai Mallorcalle! me mietitään nyt vaan kumpi olis parempi vaihtoehto. Molempiin lennot ois n. menopaluu 20e. Laitan vähän kuvia mallorcasta ensin :



Molemmissa on tosiaan talvi ja lämpöä 15-20 astetta, mutta uskon että suorassa auringonpaisteessa voi olla enemmänkin. Mutta sitäkään ei voi varmaks tietää.  Sitten ibiza-kuvia ! se on tunnettu nuorten yöelämänviettopaikkana mutta luulen että siellä on vähän rauhallisempaa näin sesongin ulkopuolella. sinnekin maksaa n.20-25e menopaluu :)



The sounds pakkahuone 16.12.09
Tarkastellaan tänään vielä Saaran kanssa noita paikkoja, että löytyykö mielenkiintosta nähtävää ja edullisia hotelleja tai hostelleja. Ibizalta löysin jo muutaman edullisen yöpymisvaihtoehdon mm. huoneistohotelli 4 yötä 150e kahelle henggelle. :-) Sitten 9.2 onkin Barcelonassa The soundsin keikka ! Ahhh. postailen vielä jos me tilataan lisää lentolippuja ! hiihh. Sen jälkeen sunnaksi otetaan etelä-espanja ja joku  hippiäis perhe vuoristosta.

Nyt lähden pesemään vielä viimesen koneellisen pyykkiä ! Palaillaan ! Ensi viikolla on läksiäiset joku ilta, mikä ilta ? ehdotuksia ? ja tervetuloa! :)

P.s olin sanonu aamulla unissani " Tarja Halonen on  Suomen presidentti!"

:--)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti